Fudbal

Murinjo na putu da napravi najbolji Junajted svih vremena?

Žoze Murinjo se i dalje zagrijeva. Poslije Lindelofa i Lukakua u toku je potraga za veznim igračem, Matić je i dalje visoko na spisku, ali teško će ga Čelsi pustiti u rivalski klub.
Murinjo na putu da napravi najbolji Junajted svih vremena?
Portal AnalitikaIzvor

Zbog toga se navodno "Posebni" okrenuo Marku Veratiju, pokušava da ga preotme od Barselone, za razliku od Katalonaca on je spreman da ponudi i više od 100 miliona eura i kompletira vezni red iz snova.

PSŽ odbija napade, ali ako zaista pokušavaju da isplate klauzulu za Nejmara, što je ipak malo vjerovatno s obzirom na finanijski fer plej, neće biti čudo da prodaju Veratija Junajtedu.

I to nije sve, Murinjo gleda u budućnost, današnji engleski mediji pišu da postoji neka vrsta dogovora sa agentom Gareta Bejla da se Velšanin narednog ljeta preseli među "Đavole".

Tada bi u Real trebalo da stigne Mbape i to bi vjerovatno podstaklo Bejla da prihvati ponudu Junajteda. Vjeruje se da će tada i Antoan Grizman napustiti Atletiko i na kraju ipak zaigrati za "Đavole".

E sada, ostaje vam da zamislite tim sa Pogbom, Bejlom, Veratijem, Grizmanom, Lukakuom i Murinjom za kormilom...

Djeluje zastrašujuće...

Novac nije problem, prema nekim informacijama, Junajted može sebi bez problema da priušti Nejmara, ali Portugalcu ne pada na pamet da dovede Brazilca, želi potpuno drugačiji tip igrača...

Sportske.net

Portal Analitika