Društvo

Inspekcija ne zna odakle crvena tečnost u Limu

Inspekcijskim nadzorom nije utvrđen uzrok crvene tečnosti u vodotoku Lima, saopšteno je iz Uprave za Uprave za inspekcijske poslove.
Inspekcija ne zna odakle crvena tečnost u Limu
Portal AnalitikaIzvor

"Zajedničkim inspekcijskim nadzorom izvršenim od strane inpektora za vode i ekološkog inspektora, a koji se odnosi na, kako je objavljeno u sredstvima javnog informisanja, pojavu 'crvene tečnosti' u rijeci Lim kod Bijelog Polja, inspektor za vode i ekološki inspektor nijesu mogli utvrditi uzrok 'crvene tečnosti' u vodotoku, piše u saopštenju dostavljenom portalu Analitika.

Izlaskom na lice mjesta, dodali su, konstatovano je da na toj lokaciji nema ispusnih cijevi preko kojih bi se moglo vršiti ispuštanje u vodotok Lima.

"S obzirom na činjenicu da se predmetna lokacija nalazi u blizini industrijskih objekata, prema izjavi odgovornih u kontrolisanim subjektima nadzora, oni nijesu vršili nikakvo ispuštanje neprečišćenih voda u rijeku Lim jer posjeduju septičke jame koje se redovno prazne i uređaje za taloženje i prečišćavanje otpadnih voda (AD 'Eko meso' Bijelo Polje i Doo 'Roster' Bijelo Polje)", ističe se u saopštenju.

Inspekcijski nadzor, kako su najavili, nastaviće se, a o daljim preduzetim mjerama javnost će biti blagovremeno obaviještena.

 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Bogu mi znala bi da se to..
19.07.2017. 12:39

...desilo u Boku od Kufina o Debeloga brda-đe je naša inspkcija-vršila nadzor u Konavle na one krave oktobra-(jopet jebeni oktobar)-1991 godine...?

0
0
f fsfsf
19.07.2017. 11:13

Evo u 1000 eur da se kladimo da nece naci uzrok :)

0
0