Crna hronika

Ubijen pred djecom i ženom:Još nije identifikovan ubica Mitrovića

Policija još nije uhapsila ubicu tridesetdevetogodišnjeg Igor Mitrovića iz Bara koji je ubijen je juče ujutro na magistralnom putu Bar – Sutomore, a kako piše Pobjeda pozivajući se na nezvanična saznanja, nije ni identifikovan.
Ubijen pred djecom i ženom:Još nije identifikovan ubica Mitrovića
Portal AnalitikaIzvor

Istražitelji su prikupili određena saznanja, ali ne i čvrste dokaze na osnovu kojih bi došli do osumnjičenog za zločin.

U dokaze uvršteni su i iskazi svjedoka, koji tvrde da je Mitrović ubijen u sačekuši.

Svjedoci zločina su njegova supruga i dvoje maloljetne djece, koji su bili u automobilu.

 Prema riječima očevidaca, Mitrović je automobilom izlazio iz naselja Zeleni pojas gdje je živio, prema glavnoj magistrali.

Zaustavio se kod kontejnera, kako bi njegova supruga izbacila smeće.

Tu ga je čekao napadač, prišao automobilu i oduzeo mu život naočigled njegove familije. Na mjestu je ostao mrtav. Kako je Pobjedi potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, utvrđeno je da je ubica koristio pištolj kalibra devet milimetara i u žrtvu ispalio tri ili četiri hica. Pojašnjeno nam je da sve ukazuje da je ubistvo bilo planirano, jer je osumnjičeni znao da će se Mitrović zaustaviti kod kontejnera.

Istražitelji vjeruju da je pra- ćen, pa će provjeriti gdje se i sa kim Mitrović posljednje vrijeme sastajao.

Istražitelji će uskoro u rukama imati i telefonske brojeve sa kojima je Mitrović razgovarao, jer se ne isključuje mogućnost da je sa ubicom bio u kontaktu.

 Prema policijskim evidencijama, Mitrović je bio poznat po konfliktnom ponašanju. Često je dolazio u sukobe i bio akter fizičkih obračuna. Zbog nasilnog ponašanja istražitelji će provjeriti sa kime je bio u svađi. Osim potencijalnih neprijatelja, na listi za saslušanje naći će se i Mitrovićevi prijatelji, kako bi pomogli u istrazi. Policija je po nalogu višeg državnog tužioca obavila uviđaj. Za to vrijeme bili su blokirani izlazi iz grada, a saobraćaj na putu Bar - Sutomore bio je u prekidu skoro sat.

Mitrović je nekadašnji pomorac i, prema dosadašnjim saznanjima policije, nije imao upliva u ilegalne poslove, te nema naznaka da je pripadao ili bio naklonjen nekoj kriminalnoj grupi. Posljednjih godina bavio se turizmom. Nakon zločina oglasila se Uprava policije i saopštila da intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva.

Pobjeda

FOTO: CDM

Portal Analitika