Politika

DEMOKRATE: Podrška u Pljevljima 31 odsto

Mladi Demokratske Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Bečićem, generalnim sekretarom Bogdanovićem i rukovodstvom pljevaljskih Demokrata četvrtog dana kampanje nastavili su kampanju na području Donjeg i Gornjeg Moćevca, Ševara, Kupusišta, Guka, Židovića i obišli su domaćinstva u Šumanama, Zenici, Zabrđu, Baščinovićima, Borovici, Vilićima, Zekavicama, Lijeski i Gagovića imanju.
DEMOKRATE: Podrška u Pljevljima 31 odsto
Portal AnalitikaIzvor

Ukupno je obiđeno 2051 domaćinstvo, a procenat podrške nakon velikog broja obiđenih domaćinstava i četvrtog dana kampanje u Pljevljima iznosi 31, 07%. 

"Nema sumnje da će velika podrška građana Pljevalja ideji "pobjeda, a ne podjela" i Programu Demokratske Crne Gore dovesti do rušenja organizovane kriminalne grupe i u Pljevljima", kaže se u saopštenju Demokrata. 

Gospodin Leovac, jedan od žitelja Pljevalja je, u neposrednom razgovoru sa predsjednikom Bečićem, izrazio zabrinutost zbog sve većeg pada nataliteta u ovoj najsjevernijoj crnogorskoj opštini. Veliko zagađenje i ogromna nezaposlenost dovode do raseljavanja stanovništva Pljevalja, pa, kako je saopštio,  sela u okolini grada već polako puste. 

Da cijela stvar bude još gora, nikako da se riješe konstantni problemi sa lošom saobraćajnom infrastrukturom, vodosnabdijevanjem i snabdijevanjem električnom energijom. 

"Uprkos velikim prirodnim bogatstvima i privrednim potencijalima, aktuelna lokalna vlast je i nesposobna i nezainteresovana da svojim građanima obezbijedi bolji život. Zato su Demokrate tu, da saslušaju problem svakog građanina u pljevaljskoj opštini, da ponude konkretna rješena za iste, i da ogromnim radom i trudom, posvećenošću, zdravim idejama, uz pomoć sposobnih i stručnih pojedinaca stvore uslove za socio-ekonomski razvoj i bolji životni standard građana Pljevalja", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Portal Analitika