Abiznis

Tošković: Dnevnica u Crnoj Gori manja od satnice u EU

Crnogorski režim konstantno kreira i sprovodi odumiranje crnogorskog društva pljačkanjem i uvozom stranih proizvoda na štetu domaće proizvodnje. Režim će i dalje uništavati narod i državu zbog čega znatan broj građana odlazi van granica Crne Gore da bi našao zaposlenje, ocijenio je predsjednik podgoričkog odbora Radničke partije Radovan Tošković.
Tošković: Dnevnica u Crnoj Gori manja od satnice u EU
Portal AnalitikaIzvor

-Zašto su građani Crne Gore koji je napuste efikasni i dobri radnici u drugim evropskim zemljama, a ne u Crnoj Gori? Zato jer je to do režima, a ne do građana. Režim izbjegava da  odgovori građanima da li Crna Gora može biti u EU kad je crnogorskom radniku dnevnica manja od satnice u evropskim zemljama i kad sekretarice u crnogorskim institucijama imaju veću platu od ljekara specijalista, profesora, inženjera i ostalih visokoobrazovnih zanimanja. Pohvale režimu od nekih evropskih predstavnika za navodno uspješne reforme su neshvatljive. I, postavlja se pitanje: ima li Evropa savjesti kada hvali reforme u Crnoj Gori? Građani Crne Gore dobro znaju i osjećaju na svojoj koži da je režim od države napravio ekonomsko-socijalnog i privrednog bogalja, tako da je neshvatljivo zašto kreatori socijalnog beznađa i bijede i dalje likuju sa “uspješnim reformama” na “uspješnom” putu ka Evropi- naveo je Tošković u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika. 

Jasno je, kako je dodao, da režim radi očuvanja pljačkom stečenog kapitala svim silama nastoji da Crna Gora bude dio evropske zajednice, misleći  da će time izbjeći sud pravde za korupciju, pljačku građana i države, ka i uništenje privrede.

-Ovako katastrofalno ekonomsko socijalno stanje i pravno nasilje u Crnoj Gori je sudbonosno pitanje sa kojim mora da se suoče zaposleni, srednjoškolci, studenti, nezaposleni… Svi moraju da podignu glas protesta i otpora, jer svi zajedno imaju težak problem životnog opstanka i krajnje je vrijeme da slobodarski narod Crne Gore režim zbaci s vlasti- naveo je Tošković. 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
C Celovjej
18.07.2017. 13:43

Mnogo je pametan celovjek Radovan Toskovic. " Sve zna i za sve ima riješene".

0
1
a antibot
19.07.2017. 23:01

kad neko krene da napada ličnost, zna se kako jake argumente ima protiv.

0
0
M Montenegrin
18.07.2017. 12:34

Kad su plate bile po 2 marke, Tošković se nije bunio.

0
1
M Martin
18.07.2017. 12:17

Sve naopako,kod svoe CPC,vlast drzi Okupatoru spc,kod svoje vode Uvozimo tudju Vodu,kod svojih radnika Uvozimo tudju radnu snagu.Psihicki su Narod doveli Do ludila!.

0
0