Fudbal

Juve konačno dobija vezistu

Juve već dugo traga za jednim centralnim veznim fudbalerom. Na radaru kluba su bili i Emre Džan, Nemanja Matić i Stiven N'Zonzi.
Juve konačno dobija vezistu
Portal AnalitikaIzvor

Od potonjeg se odustalo, Klop će teško pustiti Džana, a vjerovalo se da bi to željeno pojačanje "Stare dame" mogao da bude upravo Matić.

Ipak, srpski reprezentativac je na radaru i Mančester junajteda, čini se da će napustiti "Stamford Bridž" kako nije pošao na turneju sa timom, ali nije precizno jasno gdje će nastaviti karijeru.

Prema posljednjim informacijama, najvjerovatnije ni on neće u Torinu, kako je uprava Juvenuta uz pomoć Mina Rajole uspjela da pronađe zajednički jezik sa upravom Pari sen Žermena. Oni su se naime dogovorili oko transfera francuskog reprezentativca Blaza Matuidija.

PSŽ je najprije tražio 25-30 miliona eura, ali su u upravi Juventusa bili jasni da neće davati toliki novac za fudbalera u tridesetim godinama.

Ipak, uz pomoć Matuidijevog agenta Mina Rajole, Juve je uspio da ubijedi Parižane da spuste cijenu za vezistu koji ionako želi da napusti "Park Prinčeva", te će prvak Italije na račun viceprvaka Francuske za usluge Matuidija uplatiti 20 miliona eura.

Portal Analitika