Fudbal

Uprava prvaka Italije glatko odbila sjajnu ponudu Barse

Barsa je ovog ljeta loše radila na transfer pijaci. Pustili su jednog od najvećih talenata omladinskog pogona u redove Monaka, a za sada su u redove tima sa "Kamp Noua" stigli samo Deulofeu i Nelson Semedo.
Uprava prvaka Italije glatko odbila sjajnu ponudu Barse
Portal AnalitikaIzvor

Portugalac je mora se priznati odlično pojačanje, ali će Barsa na račun Benfike za njegove usluge morati da uplaćuje novac sve dok je u njihovim redovima.

Ali, to je samo početak prijelaznog roka na "Kamp Nou", a o tome svjedoči i ponuda koju je Barselona poslala na adresu Juventusa.

Naime, kako "Korijere delo Sport" prenosi navode "Don Balona", uprava "Blaugrane" poslala je na adresu "Bjankonera" ponudu tešku 95 miliona eura za usluge sjajnog ofanzivca Paula Dibale.

Ogromna ponuda je dakle stigla u Torino, ali uprava Juventusa ne želi ni da čuje. Odbili su ponudu Barse, ne planiraju da se odreknu jednog od svojih najtalentovanijih igrača.

Sada, kada su odbili ovako veliku ponudu za argentinskog fudbalera, postaje jasno da je sa odlasima iz redova "Stare dame" ovog ljeta gotovo.

Tim su napustili Leonardo Bonući (Milan) i Dani Alveš (PSŽ) od prošlogodišnjih prvotimaca, kako stvari stoje odlazaka iz Torina, makar značajinih, ovog ljeta više neće biti.

Portal Analitika