Društvo

Sportska oprema za učesnike Ljetnjeg vojnog kampa

Dan uoči otvaranja drugog Ljetnjeg vojnog kampa za mlade 2017, predstavnik Košarkaškog saveza Crne Gore Igor Popović donirao je u ime Ministarstva sporta sportsku opremu - šortseve, majice i lopte učesnicima kampa u Kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu.
Sportska oprema za učesnike Ljetnjeg vojnog kampa
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva odbrane, učešće Košarkaškog i Fudbalskog saveza Crne Gore u realizaciji Ljetnjeg vojnog kampa predstavlja rezultat odlične saradnje Ministarstva odbrane i Ministarstva sporta, koji u djelokrugu svog rada značajnu pažnju posvećuju upravo mladima.

- Učesnici Ljetnjeg vojnog kampa imaće priliku da kroz mnogobrojne planirane aktivnosti, ojačaju timski duh i upoznaju se sa aktivnostima Vojske. Kako u pripremi i planiranju vojnog kampa sportski sadržaji predstavljaju jedan od bitnijih segmenata, donacija sportske opreme značajno će doprinijeti efikasnijoj realizaciji navedenih aktivnosti. Ljetnji vojni kamp za mlade realizovaće se od 17. do 30. jula u Kolašinu i Pljevljima, a okupiće 31 srednjoškolca i srednjoškolku iz Crne Gore – dodaju iz Ministarstva odbrane.

Portal Analitika