Društvo

UCG napredovao 616 mjesta na Top Universities by Google Scholar Citations listi

Univerzitet Crne Gore napredovao je 616 mjesta na prestižnoj “Top Universities by Google Scholar Citations” listi i zauzima 1.594 poziciju sa 19.937 citata.
UCG napredovao 616 mjesta na Top Universities by Google Scholar Citations listi
Portal AnalitikaIzvor

Broj citata crnogorskih istraživača na Google Scholar Citation povećan je za 2,6 puta u odnosu na prošlu godinu kada su imali  7.657 citata, a Univerzitet Crne Gore se nalazio na 2.210 mjestu.

Univerzitet Crne Gore prvi put se 2016. godine našao na ovoj listi i od tada je broj istraživača koji imaju citate na Google Scholar Citation udvostručen i iznosi preko 120.

Podaci korišćeni za posljednje rangiranje sakupljeni su početkom jula ove godine. Ukupan broj individualnih profila istraživača na Google Scholar Citation je oko milion, dok lista univerzitetskih profila prelazi 5.000 hiljada.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nada
17.07.2017. 15:34

Aj, dabogda! A kad nam je neki sportista čak 159. na nekoj, bilo kojoj svjetskoj listi, mi tužni i razočarani...

0
1