Crna hronika

Traga se za Podgoričanima osumnjičenim za pokušaj ubistva

Policija intenzivno traga za D.M. (29) i M.M. (23) iz Podgorice zbog sumnje da su pokušali da ubiju H.T, saopšteno je Portalu Analitika. Kako se sumnja, nakon fizičkog i napada vatrenim oružje 12. jula, oni su pobjegli u pravcu Tuzi.
Traga se za Podgoričanima osumnjičenim za pokušaj ubistva
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju i identifikovali lica koja su osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo. Protiv ta dva lica, D.M. (29) i M.M. (23), oba iz Podgorice, je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava. Za ovim licima se intenzivno traga.

Službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu H.T, počinjeno 12. julakoje su, kako se sumnja, počinili D.M. i M.M. Oni su ovo krivično djelo počinili oko 12.20 sati tako što su ispred benzinske pumpe „Dekar“, gdje su sjedjeli, na Putu Radomira Ivanovića, fizički napali H.T. koji se nalazio u svom vozilu, udarajući ga rukama i nogama i pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo. H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta.

Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili ovo lice. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke „Golf VI“ – navode iz Uprave policije.

Oni dodaju da je, odmah po prijavljenom događaju, CB Podgorica uputila patrolu na lice mjesta, odakle su izuzete tri čaure i drugi tragovi radi vještačenja.

- Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M. Vozilo, koje su ova lica, koristila prilikom bjekstva sa lica mjesta je pronađeno i biće predmet vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju – zaključuju iz Uprave policije.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
b borislav radovic
18.07.2017. 11:40

bravo DALI....svako normalan sa strane vidi pravilnije nego ovi koji rade na slucaju ili novinari koji kreiraju informaciju....slike i video snimke treba na televiziju" vrceti" umjesto reklama.Kad sam jednom jednom policajcu postavio pitanje zbog cega ne emituju video snimak ..teskog krivicnog djela...odgovorio je neprihvatljivo.Novinari imaju krilaticu "žestiki momci" i iza toga nemaju želje za istraživačko novinarstvo, što bi značilo da oni policajcima postavljaju pitanja.

0
0
d dali
17.07.2017. 17:08

a sto ne napisete puno ime i prezime i objavite slike jer bi vam se neko javio sa informacijom da ih je vidio a itakodje da znamo ko su jer ako slucjno iste zateknemo barem budemo na oprezu jer su vjerovatno naoruzani i opasni

6
0