Muzika

Dejvid Pen otvorio 8. After Beach Parties: Odavno nijesam vidio ovakvu zemlju

Tradicionalni ljetnji provod na plažama, After Beach Parties u organizaciji Montenegro Event Agencije počeo je 15. jula i trajaće do 15. avgusta u svim primorskim opštinama.
Dejvid Pen otvorio 8. After Beach Parties: Odavno nijesam vidio ovakvu zemlju
Portal AnalitikaIzvor

Španski superstar Dejvid Pen (David Penn) koji je jedan od pionira elektronske muzike u svojoj zemlji, otvorio je ovogodišnji program nastupom na „Almari“ na plaži Oblatno. Pen je ovom prilikom prvi put vidio ljepote Crne Gore.

- Nijesam do sada imao priliku da vidim koliko je Crna Gora lijepa zemlja. Zbog posla putujem puno, ali većina tih putovanja dešava noću ili uspijevam da vidim samo aerodrome i hotele. Ovakvi dnevni nastupi me čine srećnim. Dok radim, punim baterije - kazao je Pen uoči nastupa na „Almari“.

1707pen2

U karijeri je napravio mnogo hitova koji su dostizali neslućene visine na DJ top listama, uz nekoliko priznanja za svoj rad. Pen podjednako uživa u produkciji i remiksovanju. Radio je remikse za velike pop zvijezde poput grupe Simpli red, Maraje Keri, Boj Džordža.

- Pop zvijezde jako cijene kada dobiju dobar remiks, što im ja uvijek pružim. Njima su bitni autori i producenti, ali kada im neko kvalitetno prepakuje i napravi klupski hit, oni se raduju kao mala djeca - dodao je Pen naglašavajući da bi rado ostao još nekoliko dana u Crnoj Gori.

- Vratiću se, u to sam siguran - sa ili bez radnog angažmana. Ovo što sam vidio je jako lijepo i preporučiću svima ovaj biser od države - zaključio je Pen dodavši da će skoro cijelo ljeto provesti radno i da se nada odmoru tek početkom oktobra.

1707pen1Ljetnji festival After Beach Parties već goinama okuplja brojnu publiku pa će tako biti i u narednim danima na više lokacija od Ulcinja do Herceg Novog.
Portal Analitika