Politika

DPS Pljevlja: Bečiću, mani se ti Pljevalja i Pljevljaka

Neozbiljna družina podgoričkih Demokrata, u pratnji lokalnih tamo - vamo političara, bez kompasa i jasnih stavova tumara po Pljevljima, kucajući na širom zatvorena vrata naših sugrađana. Kažu obišli su 537 domaćinstava u Moćevcu, i mi im vjerujemo, jer je lako zakucati na vrata dobronamjernih Pljevljaka, predstaviti se i odbijen otići, ocijenjeno je iz DPS-a Pljevlja.
DPS Pljevlja: Bečiću, mani se ti Pljevalja i Pljevljaka
Portal AnalitikaIzvor

A zašto? Jer nemaju Demokrate ništa da kažu, ništa da ponude, i ne shvataju oni da svaki Pljevljak zna da procjeni i razborito razmisli ko želi dobro njemu i njegovom gradu.

"A nejaki Bečić, šta da kaže, kada od sebe dalje i ne viđe koliko se u Pljevljima zadnjih  godina intenzivno radi na obnovi, izgradnji i unapređenju svih segmenata života.  Pri tome, obukao Bečić do jučerašnje DF kadrove u bijele košulje i crvene kravate a koji mu jedino služe da tipuje glasače Fronta i drugih opozicionih partija. Ili je možda pao sa neba, pa  vrijeđajući  zdravu logiku, kaže: “saobraćajna infrastruktura puna rupa”. navode iz DPS-a. 

Zna Bečić da njegova partija nema utemeljenje u Pljevljima i da manipulacijama i napadanjem DPS-a, pokušava da prevari ne samo građane, nego, što mu je i jedini cilj, lidere opozicije, kako bi preuzeo dio njihovog biračkog tijela. Na taj način on je jedina prijetnja opoziciji, nikako DPS-u.

"Zato, ostavićemo građanima da daju svoj sud o infrastrukturi, a kada smo kod rupa ne bi mu preporučili da ih krpi sa istrošenim zakrpama iz drugih partija koji su sada u njegovim redovima. Bečiću, mani se ti Pljevalja i Pljevljaka, i pomiri se sa činjenicom da je DPS ubjedljivo najjača partija u ovom gradu, sa jasnom vizijom razvoja i kao takvi ćemo sigurno i u narednim godinama biti pokretači obnove Pljevalja", zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
l laki
17.07.2017. 17:44

Klasični prevaranti i to šibicarskog tipa.

5
0
t t@t-me
17.07.2017. 14:12

Vazda je neko radio o svome i tuđemu zlu. Ovi Bečićevci su nrava napast i prosjaci,. Prevarama i obmanama se ne unapređuje domovina. Neka Bog čuva Crnu Goru od ovih karijerista i kvazi političara. NIJE SEDLO ZA MAGARCA- MAGARČINO

9
0