Marketing

NLB Banka uručila donaciju Opštoj bolnici Nikšić

NLB Banka je Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić,uručilavrijednu donaciju – pulsni oksimetar, neophodan u neonatologiji kao skrining za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi, kao i sredstva za opremanje prostorije u kojoj boravi medicinko osoblje.
NLB Banka uručila donaciju Opštoj bolnici Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

Donaciju je u prostorijama ove zdravstvene ustanove uručila Vesna Marojević,Vođa filijale NLB Banke u Nikšiću.
„Opremanjem prostorije u kojoj boravi medicinsko osoblje porodilišta u Nikšiću želimo obezbijediti dobar ambijent za obavljanje odgovornog i teškog posla,kao i kvalitetniju uslugu bebama i majkama.Nabavkom opreme za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi kojima je odmah po rođenju potrebna dodatna pomoć, NLB Banka doprinosi pobjedi novog života i budućnosti ovog grada“, istakla je Vesna Marojević prilikom uručenja donacije.

„Zahvaljujemo se na ovoj kao i na donacijama NLB Banke prethodnih godina. Svojom aktivnošću NLB Banka nam je pomogla da poboljšamo uslove rada na Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, a time i uslove za dolazak na svijet  naših najmlađih i najmilijih“, izjavio je dr Ilija Ašanin direktor Opšte bolnice Nikšić.

NLB Banka će i u narednom periodu kroz društveno odgovorne projekte nastavitida pomaže opremanje i drugih porodilišta u Crnoj Gori.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mama
18.07.2017. 00:28

Takodje želim da se zahvalim NLB banci na ovoj podršci našem porodilištu u Nikšiću i da uputim apel drugim bankama da se i oni ugledaju na ovu akciju i samim tim pruže mogućnost da se porodilište snadbije novom i savremenijom opremom koja je itekako neophodna počev od kreveta za porodilje,novih posteljina,pa do obnavljanja samih porodjajnih sala!Takodje Veliki Pozdrav za DR Dragoslava Bukvića od srca što svoj posao radi kako dolikuje jednom ljekaru ljudski;odgovorno i savjesno i to u veoma nepristupačnim uslovima za rad!Svaka čast!

0
0
P Pacijent
17.07.2017. 16:53

Hvala NLB banci i predivnoj Vesni Marojević ! Želim ovom prilikom da pozdravim izuzetnog čovjeka i ljekara Dr. Bukvića,koji već dugi niz godina prima,pregleda ,lijeci imene i bezimene pacijente vrlo odgovorno ,savjesno nadasve ljudcki i pošteno !!! Neka se dobro ,dobrim vrati !!!

5
0