Fudbal

Milan ne žali milione - Ovo je ponuda za Moratu!

Fudbalski klub Milan riješen je da se vrati na staze stare slave pa je u tu svrhu već potrošio preko 200 miliona eura na pojačanja.
Milan ne žali milione - Ovo je ponuda za Moratu!
Portal AnalitikaIzvor

Zvučna imena stigla su od početka prelaznog roka na "San Siro", ali izgleda da je poslastica ostavljena za kraj jer najugledniji mediji širom Evrope i svijeta prenose vest o ponudi koju Milan šalje za napadača Real Madrida.

Dugo je Alvaro Morata (24) participirao kao potencijalno pojačanje Mančester Junajteda i Čelsija, ali se "šuškalo" da je i Milan zainteresovan, što potvrđuju najnovije informacije.

"Gazeta delo Sport" piše da je Milan spreman da plati 70 miliona eura za Alvara Moratu, a samom igraču će biti ponuđena godišnja plata od 10 miliona eura!

Ukoliko Real i Morata prihvate ponudu španski napadač bi postao ubjedljivo najplaćeniji igrač u Seriji A, premda se spekuliše da će i Leonardo Bonući sa bonusima prihodovati 10 miliona eura po sezoni.

Budu li "Rosoneri" realizovali ovaj transfer šanse da na kraju predstojeće sezone završe na prvom mjestu u Seriji A postale bi mnogo, mnogo veće.

Portal Analitika