TV / Film

Revija "Filmski snovi" u KIC-u

Revija "Filmski snovi - gledaoci biraju" biće održana u okviru filmskog programa Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" od sjutra do 20. jula, u sali Dodest, sa početkom u 21 sat.
Revija "Filmski snovi" u KIC-u
Portal AnalitikaIzvor

Iz KIC-a podsjećaju da je publika tokom prošlog mjeseca odabrala filmske velikane koje želi ponovo vidjeti, a plod te neposredne i aktivne saradnje biće i ove godine revija "Filmski snovi - gledaoci biraju" u okviru koje će biti prikazana četiri filma u kojima glume četiri filmska asa i to: Džek Nikolson, Marlon Brando, Al Paćino i Džoni Dep.

Revija će početi projekcijom filma "Sve o Šmitu" (2002) reditelja Aleksandra Pejna u ponedjeljak, 17. jula u kojem se usamljeni udovac Voren Šmit (Jack Nicholson) suočava sa ispraznošću svog života.

U utorak, 18. jula biće prikazan film "Viva Zapata!" (1952) reditelja Elie Kazana koji prati život pobunjenika Emiliana Zapate (Marlon Brando) od njegovog djetinjstva, preko perioda slave i moći početkom dvadesetog vijeka, do njegove smrti.

Srijeda, 19. jul biće u znaku filma "Bijeli prah" - "Blow" (2011) reditelja Teda Dema. To je istinita priča o Georgeu Jungu (Johnny Depp) čovjeku koji je uspostavio američko kokainsko tržište sedamdesetih godina.

Reviju će u četvrtak, 20. jula zatvoriti nastavak najslavnije mafijaške sage svih vremena o sicilijanskoj porodici Korleone, film reditelja Fransisa Forda Kopole "Kum" II (1974).

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.