CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja u više opština zbog radova na mreži

Djelovi više crnogorskih opština ostaće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, najavljeno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: I sjutra isključenja u više opština zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Kolašinu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Donje Lipovo u ponedjeljak 17. jula, u terminu od 9 do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

U Bijelom Polju će, zbog radova na niskonaponskoj mreži Vergaševići, u ponedjeljak 17. jula u terminu od 9 do 14:30 sati bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

U Pljevljima, zbog radova na dalekovodu Crljenice, u ponedjeljak 17. jula, u terminu od 8 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Crljenice, Otilovići, Lukavice, Vijenac, Ranč, Mijailovica, Stajišta, Bjelibor, Adrovići, Zaglavice, Crni Vrh, Rudnica.

Zbog radova u 35/10 kV trafostanici Guke, u ponedjeljak 17. jula, utorak 18. jula, subotu 22. jula i nedjelju 23. jula,  u terminu od 8 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće gradsko jezgro u Pljevljima

Takođe, zbog radova na 35 kV dalekovodu Židovići-Guke, u ponedjeljak 17. jula, u terminu od 8 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Guke, Gagovića Imanje, Brdo, Moćevac, Bogiševac, Hram, Dolovi, Deveta, Gotovuša, Brvenica, Crnjenice, Mataruge, Obarde, Vrulja.

U Šavniku, zbog radova na niskonaponskoj mreži Duži, u ponedjeljak 17. jula, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Duži.

 

Portal Analitika