Košarka

Radonjić i zvanično nije više trener Zvezde

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić neće ostati u Crvenoj Zvezdi.
Radonjić i zvanično nije više trener Zvezde
Portal AnalitikaIzvor

“Crvena zvezda obavještava javnost da i pored velike želje, saradnja sa dosadašnjim trenerom gospodinom Dejanom Radonjićem nije nastavljena. Crvena zvezda izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sjedio više od četiri godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate.

Crvena zvezda je sa gospodinom Radonjićem kao trenerom osvojila: tri titule prvaka ABA lige, tri titule domaće lige, tri nacionalna kupa, a pamtiće se i veliki uspesi u Evropi, polufinale Eurokupa, i prvi istorijski plasman u plej of Eurolige.

Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su posljednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje, klub i trener neće nastaviti saradnju. Crvena zvezda će o narednim koracima blagovremeno obavijestiti javnost”, stoji u saopštenju.

Radonjić je na klupi Boegrađana bio od aprila 2013. kada se odmah našao na udaru navijača zbog neosvojenog šampionata. Ipak brzo je postao miljenik svih koji ma su crveno-bijeli u srcu, pošto je sjajno predvodio beogradski klub, a posebno u posljednjoj sezoni kada je činio čuda u Euroligi.

Portal Analitika