Muzika

Šon Pol stigao u Budvu

Muzička zvijezda Šon Pol stigao je u Budvu, gdje će večeras nastupiti na "Sea Dance" festivalu.
Šon Pol stigao u Budvu
Portal AnalitikaIzvor

"Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, stigao je u Budvu u popodnevnim časovima. Čanovi njegovog tima prije nastupa posjetili su festivalski prostor,dok se Šon odmah uputio na kraći odmor prije nastupa", istakli su organizatori "Sea Dance"-a.

Kako su kazali,ako je suditi po nastupima koje je prethodnih sedmicama održao od Engleske do Njemačke, Danske i Belgije, na set listi večerašnje zvijezde festivala naći će se svi njegovi hitovi, mešu kojima i "Rockbye baby", "Cheap thrills", "No Lie", "Get busy" i mnogi drugi.

"Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće sada već domaćini festivala kotorski dvojac Who See, koji će sa gostima iznanađenja predstaviti svoj novi album `Pamidore`, kao i hip-hop trio `Bad Copy`. Čast da zatvori Glavnu binu ovogodišnjeg `Sea Dance` festivala imaće hitmejker Mahmut Orhan čija se ljetnja himna `Feel` ne skida sa radija, a sa njim na bini biće i beogradski house majstor Danijel Čehranov u Evropi poznatiji pod pseudonimom Last95. `No Sleep` bina za finale je sačuvala trenutno najveću tehno zvijezdu u usponu, čuvenu Ameli Lens sa kojom na Jaz stiže i sve traženiji producent `South London Ordnance`!Ulaznice za večerašnje finale `Sea Dance` festivala i EXIT Avanture, biće dostupne na festivalskim blagajnama na Jazu po cijeni od 25 eura", naglasili su organizatori.

Portal Analitika