Društvo

UPRAVA POLICIJE : Na GP Dobrakovo nije bilo tuče

Na granici Srbije sa Crnom Gorom sa srpske strane, na graničnom prelazu Gostun, danas je došlo do zastoja, dok se na GP Dobrakovo na izlazu iz Crne Gore u Srbiju, čeka do 20 minuta, saopštila je Uprava policije Crne Gore.
UPRAVA POLICIJE : Na GP Dobrakovo nije bilo tuče
Portal AnalitikaIzvor

Beogradski "Blic" je danas pisao da su na granici Srbije sa Crnom Gorom kod Bijelog Polja ogromne gužve, da putnici čekaju satima da bi ušli u tu susjednu zemlju, kao i da je došlo do fizičkog obračuna.

"Povodom navoda u medijima o zastoju na granici Srbije sa Crnom Gorom - do zastoja je došlo sa srpske strane, na ulazu u Crnu Goru, na graničnom prelazu Gostun. Sa naše strane, na izlazu iz Crne Gore u Srbiju, na GP Dobrakovo se čeka oko 15 do 20 minuta zbog pojačanog protoka saobraćaja. Na GP Dobrakovo nije bilo tuče", saopšteno je iz Uprave policije.

TVCG prenosi da je danas pojačana frekvencija saobraćaja na GP Dobrakovo, ali da velika gužva nije uticala na dužinu čekanja.

Uprava granične policije Srbije saopštila je danas da putnički automobili na izlazu iz Srbije najviše čekaju na graničnom prelazu Gostun prema Crnoj Gori gdje su zadržavanja i do dva sata. Auto-moto savez Srbije (AMSS) savjetuje da se koriste granični prelaze Jabuka ili Mehov Krš.

Reporter agencije Beta javio je da su rano jutros na graničnom prelazu Brodarevo prema Crnoj Gori autobusi čekali više od dva sata na izlazak iz Srbije.

rtcg.me

Portal Analitika