Fudbal

Niko ne može da zaustavi Milan: Jača ponuda za reprezentativca Italije

Čelnici Milana izgleda da su riješili da „pometlaju“ sve kolege i konkurente u ljetnjem prijelaznom roku. Kako je objavio italijanski Skaj, Rosoneri su u potrazi za špicom pojačali ponudu za Andreu Belotija iz Torina. A ona glasi - 40.000.000 eura plus Gabrijel Paleta i Mbaj Nijang.
Niko ne može da zaustavi Milan: Jača ponuda za reprezentativca Italije
Portal AnalitikaIzvor

Kada se sabere i tržišna vrijednost ponuđenog tandema, ispada da bi u ovoj varijanti transfer Belotija u Milan vrijedio oko 65.000.000 eura što je i dalje znatno manje od 100.000.000 evropskih novčanica koliko za ovog napadača traži predsjednik Torina Urbano Kairo.

Ipak, čini se da je prvi čovjek Granate za nijansu precijenio svoje mogućnosti, ali i podcijenio pregovaračke sposobnosti nove uprave Rosonera koju mnogi dočekali sa skepsom. Ubrzo su ih demantovali ljudi iz kineskog konzorcijuma koji je kupili klub.

Inače, jedan od faktora u potencijalnom transferu Belotija mogla bi da predstavlja činjenica da je on priznao kako navija za Milan od malih nogu. Lokalni italijanski mediji tvrde da prostor za nastavak pregovora i približavanje stavova dvije strane postoji, što izaziva optimizam kod navijača Rosonera.

Milan je u ovom prijelaznom roku već doveo Leonarda Bonučija, Matea Musakija, Hakana Čalhanoglua, Andrea Silvu, Franka Kesija, Andreu Kontija i Fabija Borinija, a Lukas Bilja je sletio u Milano i takođe će uskoro potpisati ugovor.

Ne bi trebalo zaboraviti ni da su operativci Milana poslije mnogo peripetija i problema uspjeli da produže ugovor i sa supertalentovanim golmanom Đanluiđijem Donarumom.

Portal Analitika