Kultura

Dani muzike: Duo Krivokapić - Martinović u Dvorani "Park"

Istaknuti crnogorski umjetnici, violinista Vujadin Krivokapić i pijanista Bojan Martinović, nastupiće večeras u Dvorani "Park" od 21 čas i 30 minuta, na 34. Danima muzike u Herceg Novom.
Dani muzike: Duo Krivokapić - Martinović u Dvorani "Park"
Portal AnalitikaIzvor

Repertoar ovog koncerta čine djela Morisa Ravela, Arona Koplanda i Mikloša Rože.

Violinista Vujadin Krivokapić diplomirao je i završio magistarske studije na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Dejana Mihajlovića, a magistrirao je i na Muzičkom fakultetu u Montrealu u Kanadi. Docent je na Akademiji na Cetinju i saradnik u Muzičkoj školi „Andre Navara“.

Pijanista Bojan Martinović je diplomirao i magistrirao na Muzičkoj akademiji na Cetinju u klasi prof. Vladimira Bočkarjova. Usavršavao se još u Beču u klasama priznatih umjetnika i pedagoga poput Bernera, Floresa i Nadora. Aktuelni je dekan i profesor klavira na Akademiji na Cetinju.

Ovi renomirani crnogorski umjetnici su koncertirali u više zemalja Evrope, kao i u Sjevernoj Americi, na Bliskom istoku i u Singapuru.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.