Politika

Marković: Čuvajte Crnu Goru, mir i stabilnost

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je danas građanima da čuvaju Crnu Goru, njen mir i stabilnost, jer će im to, kako je naveo, obezbijediti trajnu sigurnost i prosperitet.
Marković: Čuvajte Crnu Goru, mir i stabilnost
Portal AnalitikaIzvor

Marković je, povodom Dana državnosti, položio vijenac na spomen-obilježje Partizansko groblje u Brezi kod Kolašina, na svečanosti koju je organizovao Savez boraca i antifašista Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Vlade, on je u izjavi za javnost poručio građanima Crne Gore da su mir i stabilnost najveći kapital čovjeka i porodice i vrijednost države.

„Veoma je važno da se i na ovaj, i na svaki drugi dan obilježava i stavlja pečat na Crnu Goru i njenu državnost, i da se na ovakav način okupljamo i šaljemo jasne slike savremene i moderne Crne Gore“, kazao je Marković. 

Istovremeno su, kako je naveo, to i poruke generacijama koje dolaze, da su mir i stabilnost najveći kapital koji čovjek i porodica mogu imati i najveća vrijednost koju država može baštiniti“.

Prema riječima Markovića, Crna Gora je naučila lekcije istorije, i više neće ponavljati greške.

„Poruka današnja sa Breze je - Crnogorci, građani Crne Gore, čuvajte Crnu Goru, čuvajte njen mir, očuvajte stabilnost jer će vam to obezbijediti trajnu sigurnost i svaki prosperitet“, poručio je Marković.

Portal Analitika