Muzika

LAKE FEST: Počela onlajn prodaja ulaznica u HR, SRB i BiH, od ponedjeljka u CG

Online prodaja ulaznica za 7. izdanje LAKE FEST-a, koji će se održati od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću počela je danas.
LAKE FEST: Počela onlajn prodaja ulaznica u HR, SRB i BiH, od ponedjeljka u CG
Portal AnalitikaIzvor

Cijena komplet ulaznica iznosi 25,00eur, dok je cijena jednodneve ulaznice 10,00eur.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mrežeEntrio, u Srbiji na svim prodajnim mjestimaEventima, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba

U Crnoj Gori prodaja karata kreće od ponedjeljka, 17. jula i mogu se kupiti u Nikšiću u NK pabu i Podgorici u Motenegro caffe pabu.

Ovogodišnji učesnici festivala su Mikrokozma, Buč Kesidi, Justin's Johnson, Gomila Nesklada, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo, BandX, Parampaščad, OPG, Gru, Natali Dizdar Galija, Bad Copy, Talisco, Freedom, Porto Morto, Pero Defformero, Mortal Kombat,  Neverne Bebe, Kiril Djaikovski i Samostalni Referenti.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me i zvaničnoj Facebook stranici Lake Fest

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.