Politika

Džonson: Napuštamo EU, ali podržavamo integracije Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Trstu tokom Samita Zapadno-balkanske šestorke sa ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Borisom Džonsonom.
Džonson: Napuštamo EU, ali podržavamo integracije Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Odnosi Crne Gore i Ujedinjenog Kraljestva ocijenjeni su otvorenim i kvalitetnim pri čemu su sagovornici izrazili uvjerenje u dalje mogućnosti produbljavanja saradnje na svim poljima.

Predsjednik Marković se zahvalio Vladi Njenog Veličanstva na partnerskom odnosu sa Crnom Gorom i na povjerenju i iskrenoj i otvorenoj saradnji u neposrednoj prošlosti.

Ministar Džonson je rekao da njegova zemlja, bez obzira na činjenicu da napušta Evropsku uniju ostaje fokusirana na saradnju sa državama regiona Zapadnog Balkana i da izražava punu podršku integracionim procesima naše zemlje.

Predsjednik Marković i ministsar Džonson su u izuzetno srdačnom razgovoru razmijenili mišljenja i o drugim temama od obostranog interesa.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.