Politika

SNP: Damjanović da nam vrati poslanički mandat

Odbor Socijalističke narodne partije Glavnog grada započeo je, na osnovu odluka Glavnog odbora od 25. juna, aktivnosti na realizaciji konkretnih obaveza u susret Osmom kongresu SNP-a. Iz ove partije poručuju da je od Damjanovića zatraženo da vrati poslanički mandat SNP-u sa čije je liste izabran u parlamentu.
SNP: Damjanović da nam vrati poslanički mandat
Portal AnalitikaIzvor

''Odlučeno je da se u svim osnovnim organizacijama SNP Glavnog grada održe sastanci na kojima će biti predlagani kandidati za predsjednika partije, delegati-predstavnici za Osmi kongres, kandidati za članove novog Glavnog odbora, koji će tajnim glasanjem biti izabrani na sledećoj sjednici, kao i predstavnici za Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju. U skladu sa odlukog Glavnog odbora SNP-a od 11. maja, a zbog kršenja Statuta partije, konstatovan je prestanak svih funkcija Aleksandra Damjanovića u SNP-u, odnosno prestanak članstva u Odboru Glavnog grada, Izvršnom odboru Glavnog grada, kao i u mjesnoj organizaciji'', navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a ističu da je od Damjanovića zatraženo da vrati poslanički mandat SNP-u sa čije je liste izabran u parlamentu.

''Odbor SNP Glavnog grada je istakao da je za svaku osudu neprimjereno i vulgarno ponašanje Željka Vujotića, člana ovog Odbora i Andrije Ćetkovića, predsjednika SNP Ulcinj, prema portparolki SNP-a i članici Odbora Glavnog grada Slađani Kaluđerović. Takođe je osuđeno ponašanje jedne male grupe članova Odbora SNP-a Glavnog grada, okupljene oko potpredsjednika Spasoja Papića, koji su od samog početka sastanka tražili razlog da se on odloži ili prekine. Kada nijesu uspjeli u tome, oni su napustili sastanak, što jasno ukazuje da su sve vrijeme dobijali instrukcije van sale'', ističe se u saopštenju.

Kako dodaju odbor SNP Glavnog grada je ukazao na važnost očuvanja partije, uz podsjećanje da je SNP i ranije imao problema, ali ih je uspješno prevazilazio. 

''Zato se s pravom očekuje jedinstvo u partiji, a garancija tome treba da bude Osmi kongres'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Borko
12.07.2017. 17:35

Ne samo da vrati mandat nego mu treba zabraniti bavljenje politikom.

5
3