TV / Film

Početak cool ljeta obilježen u svim bioskopima Cineplexx

Regionalni bioskopski lanac Cineplexx juče je specijalnom ponudom ugostio više od 60.000 posjetilaca širom regiona, najavljujući početak ljetnje akcije pod nazivom Cool ljeto. Uz osjećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je prvi dan super ponude bioskopa tokom ljetnjih mjeseci. Na hiljade posjetilaca uživalo je u najnovijim filmskim hitovima po extra sniženoj cijeni karte u rashlađenim bioskopskim salama.
Početak cool ljeta obilježen u svim bioskopima Cineplexx
Portal AnalitikaIzvor

Cineplexx bioskopi predstavljaju spoj tradicionalnog bioskopa, osnovanog davne 1967. godine, i modernog - sa 3D i laserskom tehnologijom, vrhunskim kvalitetom zvuka i udobnim sjedištima, što ga čini omiljenim mjestom za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

Upravo ovakvi bioskopi u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Prištini juče su otvorili svoja vrata posjetiocima sa extra sniženom cijenom karte za sve projekcije tog dana. Zabava ovog super cool utorka bila je zagarantovana, jer se Cineplexx pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcije i udobnost sala bioskopa donose, po super cool cijeni karte i uz najatraktivnije filmske ljetnje naslove poput „Spajdermen: Povratak kući“, „Grozan Ja 3“, „Transformersi: Poslednji vitez“, „Automobili 3“, „Čudesna žena“, „Ludilo devojačke večeri“ i mnoge druge namijenjene za svačiji ukus.

Da doživljaj i ljetnje uživanje budu kompletni, od sljedećeg utorka svakog posjetioca u Podgorici uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon Nikšićko Cool pivo ili Frikom sladoled. Cineplexx International: Lider u jugoistočnoj Evropi Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u filmskim hitovima, nezaobilazno mjesto zabave i porodičnog opuštanja.

Od početka širenja 2009. godine, Cineplexx je stalno jačao svoju poziciju u jugoistočnoj Evropi. Prvi Cineplexx bioskop otvoren je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste godine uslijedilo je i proširenje na Crnu Goru.

Danas Cineplexx svoje bioskope ima Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Sloveniji, Bosni i Hercegovnini i Grčkoj. „Naša kompanija veoma je dobro pozicionirana u ovom regionu i lideri smo na tržištu u više zemalja.

Bioskopi su jako popularni u jugoistočnoj Evropi. Sve veći broj šoping centara vidi bioskope kao neophodan element za zabavu“, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Danas Cineplexx mrežu čini 42 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Grčkoj i Italiji, sa 323 bioskopske dvorane. Sa oko 1.350 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje posjeti više od 12 miliona gledalaca.

Portal Analitika