Muzika

Osmi “After Beach Parties” festival startuje 15. jula!

Tradicionalni ljetnji festival ''After Beach Parties'' biće otvoren 15. jula spektakularnim nastupom španskog superstara Dejvida Pena.
Osmi “After Beach Parties” festival startuje 15. jula!
Portal AnalitikaIzvor

U organizaciji Montenegro Event Agencije, i ove godine ''After beach parties'' okupiće brojnu publiku u svim primorskim gradovima Crne Gore na lokacijama ''SandBox'', ''D'Olcinijum'', ''Cuba Libre'', ''Q2'', ''Tropski bar'', ''San Trope'', ''Almara'', ''Verige'', ''Aquarius'' i ''Žalo''.

Generalni sponzor festivala je Tuborg, dok su najatraktivniji ljetnji provod poržali i Crnogorski Telekom, Cedevita, Cockta, Arhimed i domaći mediji.

Programski sadržaji u poslijepodnevnim satima biće obogaćeni nastupima domaćih i svjetski DJ-eva uz standardne žive svirke koje će do 15. avgusta svakodnevno okupljati veliki broj domaćih i inostranih turista.

Španski superstar Dejvid Pen (David Penn) otvoriće ovogodišnji program u subotu, 15. jula na prostoru plažnog kluba ''Almara'' (Oblatno). Ulaz će za sve posjetioce biti besplatan, dok će nastup početi poslije 16 časova.

Dejvid Pen preko 20 godina nosi epitet ikone španske muzičke scene sa preko 200 produkcionih poduhvata i kolaboracija. Pored sopstevnih hitova koji su ovajali top liste, radio je remikse za poznate pop zvijezde poput Maraje Keri, Boj Džordž, Simpli Red koje su izdavale za najpoznatije izdavačke kuće u svijetu Soni i Emi.

Takođe, u rodnom Madridu Pen je osnovao sopstenu etiketu ''Urbana recordings'' koja je za kratko vrijeme postala prepoznata i uticajna u svijetu house muzike. Višestruki je dobitnik prizanja za svoj rad od ''Deejaymags''-a, a na njegovoj godišnjoj listi natupa uvijek su uvršteni najprestižniji klubovi i festivali.

Pen će ove godine otvoriti ljetnji festival ''After beach parties'' na ''Almari'' dok će domaće snage zabavljati posjetioce na ostalim lokacijama. ''SandBox'' u Ulcinju će ugostiti istog dana Vuka Smiljanića, dok će ''afro latino'' zvukove na susjednom ''D'Oclinijumu'' puštati proslavljeni crnogorski DJ Millok. Dan kasnije, nakon nastupa Dejevida Pena na ''Almari'' će biti svirka ''Cubalcanice'' a na ''Dolcinijumu'' dolazi Eddy Ramich koji je nedavno napravio sjajan set na festivalu ''Southern Soul''.

Kao u prethodnih osam edicija festivala ''After beach parties'' Montenegro Event Agencija se potrudila da svi programi tokom 30 dana trajanja budu besplatni raznovrsni, i održavani u poslijepodnevnim terminima kako bi se smanjio nivo buke u večernjim časovima. Više informacija biće na zvaničnoj fb grupi i sajtu www.afterbeach.me

Portal Analitika