Abiznis

Otvorena javna rasprava o nacrtu Zakona o privrednim društvima

Javna rasprava o nacrtu Zakona o privrednim društvima počinje danas i trajaće do 30. septembra 2017. godine, saopšteno je Portalu Analitika iz Ministarstva ekonomije.
Otvorena javna rasprava o nacrtu Zakona o privrednim društvima
Portal AnalitikaIzvor

Nacrt Zakona o privrednim društvima će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave na internet stranici Ministarstva ekonomije, na ovom linku.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije na nacrt Zakona o privrednim društvima mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi, putem pošte na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica, ili elektronski na mejl adresu: zoran.martinovic@mek.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo ekonomije poziva sve zainteresovane subjekte da učestvuju i na okruglom stolu o nacrtu Zakona o privrednim društvima koji će se održati 25. septembra 2017. godine u prostorijama Privredne komore Crne Gore, sa početkom u 11 časova.

Nakon završetka javne rasprave, Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Nacrt Zakona o privrednim društvima usvojen je na posljednjoj sjednici Vlade.

Portal Analitika