Politika

DF objavio prepisku Kneževića i Rodića: Oduzimanje pasoša nema osnova ni povoda (Video)

Nema toliko laži i intriga protiv nas, koliko mi imamo istine kao protivotrova, ističu iz Demokratskog fronta uz novu objavu na svojoj Facebook stranici. Ovog puta javnosti su predstavili privatnu prepisku člana Predsjedništva DF i lidera DNP-a Milana Kneževića i njegovog doskorašnjeg branioca advokata Gorana Rodića.
DF objavio prepisku Kneževića i Rodića: Oduzimanje pasoša nema osnova ni povoda (Video)
Portal AnalitikaIzvor

- Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić u svojoj opsjednutosti lovom na Demokratski front, nastavlja sumanuto da krši mnoge pravne i političke principe i norme. U svom najnovijem, grubom udaru na DF, SDT je pokazao opskurnu i grotesknu intenciju da lovi - čak i privatne prepiske, na osnovu kojih je tražio da se liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću oduzmu pasoši. Javnosti pružamo uvid u privatnu prepisku člana Predsjedništva DF i lidera DNP-a Milana Kneževića i njegovog branioca advokata Gorana Rodića, na osnovu koje jasno i nedvosmisleno možete vidjeti i zaključiti da za oduzimanje pasoša nema nikakvog pravnog i logičkog osnova i povoda, da oba učesnika konverzacije svoje mišljenje kreću, razmatraju i razvijaju potpuno u skladu sa zakonskim normama i mogućnostima odnosno da se radi o još jednom paničnom pokušaju SDT-a da izmišljanjem i pothranjivanjem intriga, pojača politički progon i udare na najjaču opozicionu grupaciju. Nema toliko laži i intriga protiv nas, koliko mi imamo istine kao protivotrova. Uvjerite se sami - poručju iz DF-a.

 

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
d dali
12.07.2017. 11:24

Samo mi recite ,vas četvoro, zašto bi ovaj portal ovo objavio ako nije tačno ..Ovo je tačno jer u suprotnom ne vjerujete ovom portalu na koji stalno komentarišete ali nije to ,nego dolazi vrijeme da se istina objelodani a bogami biće gusto .Neće baš lagano moći da prodje ovaj put .Cijela javnost prati .Na ovim slučajevima će biti angažovani vrsni advokati jer ovako kao kod kalića i ostalih koji nas siromaše zahvaljujući VDTu neće moći.Dosta su nam uzimali novca zbog neznanja ili namjere tako da će na ovom slučaju sve da se završi ,nadam se kako treba i da svi jednom za vazda stavimo tačku na ovaj slučaj.

0
7
g gost
12.07.2017. 13:12

@Dali, ovaj portal je prenio informaciju politicke partije, tj. koalicije, i portal ne odgovara za to je li ova informacija tacna ili nije. Niti ja od portala to ocekujem. Jedino ocekujem da u cjelosti prenesu informaciju...

4
0
H HN
12.07.2017. 11:18

Poznato je da kukavica svoja jaja podmeće u tuđa gnijezda. Svaki daljni komentar bio bi suvišan.

1
0
B Boban Bg
11.07.2017. 21:54

Vsma su pasoši morali biti oduzeti odmah jet ste optuženi za teška krivična djela, od kojih je za učestvovanje u zsvjeri pokušaja ubistva premijera zaprijećena kszna 40 godina.

31
0
s saradan
12.07.2017. 00:39

e ,vidi ti ovih glumaca ..ne umiju fingirat raygovor nego citaju transkript i snimaju I izabrali su isjecak transkripta koji im odgovora ,ali ga izgovaraju neprirodno kao da ga prvi put citaju . Znamo da se pipun amaterski bavio pozoristem , pocinjao je u Radio Zeta kao novinar ali sto ce Rodicu da glumi , citajuci transkript ..

18
1
K Ko veruje u ove DF bajke?
11.07.2017. 20:02

Prica za malu decu i naivicine prve klase.

39
2
B Bez sifre
11.07.2017. 21:15

Da li bilo ko normalan vjeruje da bi oni govorili preko poruka bez enkripcije o sumnjivim stvarima? Nema sanse, jedino ako nisu stvarno dno dna glupi, sto nisu! I sada kao, "ovo" su dokazai da su nevini! Joj cetalja nasih!

35
2
K Koliko u one vaše LAŽI...
12.07.2017. 19:31

...da je prešednik opštine Kotor "dva put rođen"-jednom u Kotoru(1988) i drugi put u Beogradu 2011-i uveden kao državljana Srbije u knjigu rođenih u Beograd-a zatim BEZ RJEŠENJA MUPa PRIMLJEN U DRŽAVLJANSTVO SRBIJE 11.SEPTEMBRA.2013 GODINE...!

0
0