Region

Talačka kriza u Kragujevcu: Tri naoružana muškarca pod opsadom policije

U kragujevačkom naselju Bubanj u blizini centra grada, trojica muškaraca zabarikadirala su se u jednoj zgradi u Ulici Svetozara Markovića. Na licu mjesta raspoređen je veliki broj pripadnika policije.
Talačka kriza u Kragujevcu: Tri naoružana muškarca pod opsadom policije
Portal AnalitikaIzvor

- Trojica muškaraca obavijestila su policiju u Kragujevcu da se nalaze u podrumu zgrade u naselju Bubanj i da imaju oružje, ali nisu iznijeli nikakve zahtjeve - rekao je portparol policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević.

On je naveo da je jedan od trojice muškaraca pozvao policiju, rekao da imaju oružje i da su u podrumu zgrade u blizini gradskog Varoškog groblja.

Zgradu u kojoj su naoružani muškarci, obezbjeđuju jake snage policije i žandarmerije.

Prema nezvaničnim saznanjima „Kragujevačkih novina“, u pitanju je talačka kriza koja traje od jutros. Mediji prenose da je u podrumu zgrade naoružani napadači drže kao taoca mladića starog oko 20 godina. „Kragujevačke novine“ prenose izjave stanara zgrade u kojoj se odvija drama, a koji navode da talačka kriza traje od ranih jutarnjih časova, od kada su prisutna vatrogasna vozila, ekipe hitne pomoći, kao i jake snage policije u borbenoj opremi.

Izvor i foto: N1 Info

Portal Analitika