Politika

DPS Budva: Ograđujemo se od svih onih koji su zlopotrijebili funkcije

Svako ko je radio izvan zakonskih okvira treba da snosi odgovornost i OO DPS Budva se ograđuje od svih onih koji su svoje funkcije i mandate u prethodnom periodu zloupotrijebili i time nanijeli štetu metropoli crnogorskog turizma. Svjesni grešaka iz prošlosti, nastavljamo sigurnim korakom, rukovodeći se isključivo idejom o zajedničkom napretku, uz građane Budve, koji su, svojim stpljenjem, dokazali da zaslužuju odgovornu vlast. Za sobom ostavljamo sve što nije dobro, ojačani novim snagama i svježim idejama - poručuju iz budvanskog DPS-a.
DPS Budva: Ograđujemo se od svih onih koji su zlopotrijebili funkcije
Portal AnalitikaIzvor

DPS Budva, kako su kazali, čine časni, pošteni, iskreni ljudi koji sa svojim sugradjanima žele u bolje sjutra, koji žele da ujedine sve snage i ideje kako bi svi živjeli drugačije, bolje, u miru i harmoniji.

"Želimo da vrijeme koje je pred nama radi u korist svih sugradjanki i sugradjana Budve, a ne pojedinca. Da je tako govori i naše današnje prisustvo sjednici SO Budva sazvanoj po hitnom postupku, a koja se odnosila na prihvatanje sporazuma o krivici izmedju Specijalnog tužilaštva i Branislava Savića",  ističe se u saopštenju.

DPS Budva, poručuju, ne podržava nikoga ko nije djelovao po zakonu.

"Gledamo u budućnost, prošlost ostavljamo za sobom, a za sva druga pitanja na tu temu odgovor već daju nadležne institucije sistema države Crne Gore koju poštujemo.

Sa druge strane i danas održana sjednica na kojoj vladajuća većina nije imala kvorum dok u salu nisu ušli članovi Crnogorske pokazuje u kolikom je problemu nova, sada već odlazeća vlast u Budvi", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika