Politika

SD: Agonija u Budvi se nastavlja

Svim političkim subjektima i građanima Budve je jasno da aktuelna vlast nema većinu u lokalnom parlamentu, što je bilo i očekivati s obzirom da vlast čine različite i nespojive partije. Ovakav odnos snaga, te neslaganja u međusobnom funkcionisanju, daju nam za pravo da smatramo da su novi lokalni izbori u Budvi realanost - poručuju budvanske Socijaldemokrate (SD).
SD: Agonija u Budvi se nastavlja
Portal AnalitikaIzvor

Nakon posljednjih dešavanja u SO i nemogućnosti vladajuće koalicije da obezbijedi kvorum, SD Budva, kažu iz te stranke,  ne želi da budu dio takve farse.

- Ne podržavamo ponašanje jednog dijela opozicionih partija koje se različito ponašaju od sjednice do sjednice, čas dajući, čas uskraćujući podršku i na taj način dolaskom na današnju sjednicu produžavaju agoniju opštinske vlasti. Ponašanje Crnogorske, pod opravdanjem da rade u interesu građana Budve, nas posebno zabrinjava, pa ih molimo da na ovaj način više ne brinu o dobru našeg grada, jer razlog zbog kojeg su danas na sjednici gradu ne može da obezbijedi u finansijskom smislu funkcionisanje ni za narednih sedam dana – navode iz SD-a.

Iz te stranke poručuju da vlast ne treba da funkcioniše po svaku cijenu, “već je neophodno da se po svaku cijenu obezbijedi efikasna vlast koja će da funkcioniše za dobro Budve i njenih građana, što je u aktuelnom slučaju, kao što možemo vidjeti, čista utopija”.

Portal Analitika