Muzika

Podijeljene ulaznice za Sea Dance festival!

Portal Analitika u saradnji sa Sea Dance-om poklonili su sedam trodnevnih ulaznica za muzički spektakl koji će se od 13. do 15. jula održati na Jazu!
Podijeljene ulaznice za Sea Dance festival!
Portal AnalitikaIzvor

Ana Novaković, Marko Manojlović, Jasna Radulović, Šćepan Gardašević, Sara Goranović, Srđan Šarović i Marko Mumović dobili su po jednu trodnevnu ulaznicu za pomenuti muzički spektakl.

Ovogodišnje četvrto izdanje Sea Dance festivala, kojeg je čuveni britanski list The Mirror okarakterisao kao drugu Ibicu i uvrstio među 10 festivala koji se moraju neizostavno posjetiti ove godine, ugostiće svjetska muzička imena poput John Newmana, Fatboy Slima, Sean Paula, Mind Against, Squire-a, Amelie Lens, Denisa Horvata, Ettap Kyle-a, Kobosila, Irie FM, Bad Copy, Who See i mnogih drugih.

Sve detaljnije informacije o izvođačima, kao i spisak prodajnih mjesta na kojima se mogu nabaviti ulaznice mogu se naći na sajtu festivala www.seadancefestival.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.