Fudbal

Savićević: Budućnost da eliminiše Partizan? Ne vidim način

Budućnost ima perspektivu, ali Partizan će bez problema proći u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. To je poruka legendarnog fudbalera i sadašnjeg predsjednika FSCG Dejana Savićević
Savićević: Budućnost da eliminiše Partizan? Ne vidim način
Portal AnalitikaIzvor

On je u razgovoru za Alo poručio da ne vidi način na koji Budućnost može da eliminiše crno-bijele. Jedan od najvećih majstora u istoriji fudbala neće moći da prisustvuje duelu u Humskoj zbog obaveza.

„Znate kako fudbal je nepredvidiva igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolji. Samo, kada su u pitanju dvije utakmice koje odlučuju o plasmanu za Ligu šampiona, onda se faktor iznenađenja svodi na minimum. Ako ćete iskreno, ne očekujem senzaciju i ne vidim način na koji Budućnost može da šokira Partizan. Beograđani imaju kvalitetniji sastav, važe za apsolutnog favorita i mnogo su bliži prolasku u narednu rundu takmičenja. Ipak je Budućnost ovog ljeta napustio veliki broj igrača i teško je u tako kratkom roku nadomjestiti odlazak Radunovića, ali i Vujovića, Vukčevića, Vušurovića, Raičkovića... Ovaj tim Budućnosti ima perspektivu, ali Partizan je u ovom trenutku preveliki zalogaj“, poručio je Dejo Savićević.

Portal Analitika