Abiznis

Kompanija Voli, 22 godine sa svojim potrošačima (FOTO)

Juče je specijalnim popustima od 20% u najvećem Volijevom maloprodajnom objektu Super Voli, obilježeno 22 godine od osnivanja firme.
Kompanija Voli, 22 godine sa svojim potrošačima (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor
Skromni počeci se pamte po marketu u podgoričkom naselju Blok 5, sa svega 5 radnika. Sada, kompanija broji 2116 zapolsenih i predstavlja najveću crnogorsku firmu po broju radnika. Voli je sinonim uspješne trgovine, stabilnog rasta, bizisa zasnovanog na zdravim osnovama i poslodavca čijem zaposlenom plata nikaad nije zakasnila. Lanac marketa je ove godine upotpunjen hipermarketom u Ulcinju.
voli2Ono što će obilježiti tekuću godinu je otvaranje Logističko distributivnog centra i novog, adaptiranog objekta Naš diskont. Logističko distributivi centar, u neposrednoj blizini postojećeg je od velikog značaja ne samo za Voli i njegove potrošače, već i za cjelokupnu privrenu sliku naše zemlje. Od ovog ljeta u njemu će se vršiti otkup, pakeraj i plasman domaćih poljoprivrednih proizvoda. Poljoprivreni proizvođači su sa njim dobili mogućnost kontinuiranog otkupa i planiranja svoje proizvodnje.
voli3Veliko interesovanje potrošača je izazvalo zatvaranje objekata Naš diskont u Podgorici, koji je pretstavljao omiljeno mjesto tgovine velikom broju građana Podgorice, ali i okolnih gradova, zahvaljujući svom low cost konceptu i najnižim cijenamau Crnoj Gori. Planirano je njegovo otvaranje na jesen i predstavljaće trgovački centar ne samo naše zemlje već i regionalno. U njemu će biti implementirano niz inovacija iz oblasi trgovine, donijeće sasvim  novi stil, a zadržati svoju politiku  najnižih cijena.
voli4Pored fenomenalnih popusta, jučerašnji dan u Super Voliju je obilježilo i otvaranje restorana Bar49, čiji enterijer je osmislio tim arhitekata iz Milana. Abijentalno sasvim novi koncept, modernih rješenja, enterijerskih rješenja i namještaja po kojem je prepoznatljiv milanski stil opremanja ugostiteljskih objekata. Bar 49 je osmišjen kao moderan biznis klub, a svojevrstan pečat su mu dale slike profesora i studenata Akademije umjetnosti na Cetinju.
voli5

Kada se spomene Voli, prva asocijacija sportske javnosti je KK Budućnost Voli. Ove godine, poseban fokus je na mladim igračima, ali i naškoli košarke, tako da će Klub, više nego ikad do sada, predstavljaati promotera zdravih stilova života. Očekujemo uzbudljivu sezonu koju  će obilježiti uspjesi mladih košarkaša i potvrditi njihovu odluku da umjesto inostranih klubova, odaberu Budućnost za svoj klub.

voli6voli7voli8voli9voli10
 
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.