Fudbal

Predstavljena čuvena desetka: Nijesam došao da se penzionišem

Nova desetka Evertona Vejn Runi predstavljen je na Gudison Parku. On će napuniti 32 godine u oktobru, ali glavna poruka njegovog izlaganja bila je da želi trofeje i da nije došao na Gudison da bi se penzionisao, već da bi igrao.
Predstavljena čuvena desetka: Nijesam došao da se penzionišem
Portal AnalitikaIzvor

I da mu je upravo to sjedjenje na klupi u posljednjoj sezoni u Mančester Junajtedu mnogo smetalo.

"Uvijek igram kao da imam nešto da dokažem. Ne dolazim ovdje da bih se penzionisao, već da bih pobjeđivao. Osjećam se dobro fizički. Uzbuđen sam. Ovo je izazov i ovo je pravo vrijeme u mojoj karijeri za ovako nešto", rekao je Runi.

Govorio je i o frustracijama...

"Jasno je da je sjedjenje na klupi bilo frustrirajuće. To je bio prvi put u karijeri da nijesam igrao. To nisam ja, ja želim da igram. Ipak, bio sam kapiten i nisam smio da budem negativan. Uživao sam, ali su mi nedostajale utakmice. Bilo je teško, ali to je fudbal", kaže Runi.

Doskorašnji fudbaler Mančester Junajteda kaže da mu se sviđa projekat Evertona.

"Sa Ronaldom Kumanom i igračima koje klub dovodi, sada je samo na nama da budemo dobri. Želimo trofeje, ali to je na igračima. Imamo pravog čovjeka da nas vodi. Mnogo je lijepo vratiti se. Bio sam uzbuđen kada sam otišao da upoznam igače. Svi se nadamo da će ovo biti dobra sezona za nas", rekao je Runi.

Zaista će biti uzbudljivo gledati Everton predstojeće sezone. Runi opet na Gudisonu. Poslije 13 godina.

Portal Analitika