Politika

DPS: Odzvonilo novoj privremenoj vlasti u Budvi

Kredibilitet, volja, energija, posvećenost, želja za boljitkom, sloga, znanje ključne su stvari koje su nedostajale novoj privremenoj vlasti u Budvi - ocjenjuju iz budvanskog DPS-a.
DPS: Odzvonilo novoj privremenoj vlasti u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Novoj vlasti, kažu iz DPS-a, nije bilo bitno da ikoga sem sebe povede u bolje sjutra, te je stoga bilo i za očekivati da će se brzo saplesti o svoje nerealne i loše ambicije. Jedan od dokaza za to je, navode iz DPS-a, i današnje neodržavanje nastavka započete sjednice SO Budva zbog nedostatka kvoruma.

- Odlazeći predsjednik opštine Budva kaže da je spreman da izadje na nove izbore, sve pohvale za hrabrost, no pitamo se koja obećenja će sada dati sugradjanima kad nijedno od prethodnih nije ispunio, da podsjetimo na neka od njih:

Novi privremeni predsjednik obećao je depolitizaciju, fer uslove pri zapošljavanju, rješavanje komunalnih problema u Budvi, obećao je da će gradom upravljati mladi i sposobni ljudi, da će biti adresa za razumijevanje i pomoć svima koji mu se obrate, obećao je i rješavanje problema koji muče obične gradjane, obećao je izmjenu DUP-ova Budva centar i Petrovac centar, obećao je Budvu bez podjela, revanšizma i nepotizma – ističu iz DPS-a.

Oni navode da su u Budvi na odgovornim funkcijama „partijski podobni a nestručni kadrove koji nemaju ni stručnu spremu.

- Dobili smo zabranu rada svima koji nijesu pristalice Demokrata, umjesto adrese za razumijevanje dobili smo zatvorena vrata kabineta predsjednika pod izgovorom „Bavim se ozbiljnim stvarima“.

Mladih ljudi, o kojima je takođe govorio, nigdje nema, običan građanin je, odmah nakon što je stupio na dužnost, prestao da mu bude važan, od izmjena DUP-ova takodje nije bilo ništa. Istinski smo dobili grad podjela, mržnje i revanšizma. Da je tako govori i izjava odlazećeg predsjednika u kojoj kaže da prezire 33 odnosno 37 odsto glasača koji su podržali DPS u Budvi. Da li je to rječnik jednog predsjednika opštine? Lijepo smo vam govorili, nemojte se baviti DPS-om, bavite se svojim poslom, nijeste htjeli da slušate... – poručuju iz DPS-a.

Portal Analitika