Fudbal

Pouzdani izvori tvrde da je gotovo: Fudbaler Reala ima novi klub?!

Fudbaler Real Madrida Džejms Rodrigez blizu je prelaska u redove Bajern Minhena!
Pouzdani izvori tvrde da je gotovo: Fudbaler Reala ima novi klub?!
Portal AnalitikaIzvor

Kako je prenio direktor kolumbijske sportske televizije Karasol, Karlo Anćeloti će oboriti rekord i poslaće zvaničnu i ogromnu ponudu za Kolumbijca.

Real je spreman da proda Rodrigeza, ali samo po adekvatnoj cijeni, koja se procjenjuje na oko 80 miliona eura. Kolumbijac je velika želja Karla Anćelotija koji ga je takođe doveo ljeta 2014. u Real Madrid iz Monaka, za takođe 80 miliona.

Rodrigez je upravo u toj jednoj sezoni pod Anćelotijevom palicom zabilježio daleko najbolju sezonu u dresu Reala sa 17 golova i 18 asistencija na 46 mečeva.

Jasno je da bi i Kolumbijac najviše volio da ponovo sarađuje sa Anćelotijem, iako može da bira ponude. Za njega su interesovanje pokazali još i PSŽ, Inter, Mančester junajted i Čelsi.

Neće toliko Bajern platiti, mala je vjerovatnoća. Jedino, ako će Džejms da dogovori lične uslove, koji se uklapaju u platežnu strukturu Bavaraca, odnosno da ima niža primanja od glavnih zvjezda ekipe, koji su tu već godinama. Rodrigez možda ode za nekih 60 miliona, uz platu od recimo 6 miliona po sezoni.

Portal Analitika