Abiznis

"Volijev" 22. rođendan: Distributivni centar i "Naš diskont" gotovi na jesen

Marketing menadžerka "Volija" Olivera Šuškavčević kazala je da su radovi na izgradnji distributivnog i otkupnog centra te kompanije i renoviranju hipermarketa "Naš diskont" pri kraju i da će pomenuti objekti biti zvanično otvoreni na jesen.
"Volijev" 22. rođendan: Distributivni centar i "Naš diskont" gotovi na jesen
Portal AnalitikaIzvor

Ona je povodom 22. rođendana "Volija" saopštila da će distributivni centar i "Naš diskont" imati ne samo lokalni, već i regionalni značaj.

- Radovi na distributivnom centru koji se nalazi na ulazu u Podgoricu su pri kraju, tako da on od ovog ljeta počinje sa otkupom voća i povrća na teritoriji Crne Gore. Zvanično otvaranje upriličićemo na jesen. Potrošači nas kontaktiraju sa pitanjem kada će biti otvoren „Naš diskont“. Pripremamo zaista izuzetan maloprodajni objekat koji će takođe biti otvoren na jesen. U pitanju je trgovački centar koji će biti interesantan ne samo za Podgoricu i Crnu Goru, već i za region jer donosi inovacije kada su u pitanju trgovina i nivo usluge. Rapolagaće sa novim tehničkim rješenjima, do sada neviđenim kod nas, a ono što je izuzetno bitno jeste da će zadržati svoju politiku najnižih cijena u Crnoj Gori. Molimo potrošače da se strpe do jeseni, na raspolaganju su im naši drugi objekti – u Siti kvartu i na Starom aeredromu – a od jeseni ćemo pričati o trgovini na sasvim nov i drugačiji način - istakla je Šuškavčević i najavila da će "Voli" 29. jula u Porto Montenegru otvoriti prodajni salon BMW vozila.

Marketing menadžerka „Volija“ je naglasila da je ta kompanija danas najveća u Crnoj Gori po broju zaposlenih.

- Trenutno imamo 2.116 zaposlenih. Taj broj doživljavamo kao broj jedne zaista velike porodice. Kod nas nema uplate minimalnih doprinosa ni manipulacije sa prijavljivanjem radnika, tako da se naši zaposleni osjećaju sigurno. Otud ne čudi veliko interesovanje za zapošljavanje u „Voliju“ - navodi ona i dodaje da je "Voli" društveno odgovorna kompanija koja vodi mnogo računa o vraćanju zajednici.

voli

- Imamo kontinuirane donacije kako pojedincima, tako i crnogorskom zdravstvu. Takođe smo učestvovali u svim humanitarnim akcijama koje su organizovane u Crnoj Gori - podvlači Šuškavčević

Za 22 godine rada "Voli" je, prema njenim riječima, prošao kroz brojne nestabilnosti. Međutim, uspjeh su, kako naglašava, uvijek zasnivali na zdravom kapitlu i radu.

- U našem poslu nije bilo improvizacija ni kraćih puteva. Mi smo kompanija koja je takođe i u vlasništvu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), a znamo da evropske institucije bez brižljive analize ne bi ušle u kapital jedne domaće firme - naglašava Šuškavčević.

Govoreći o košarkaškom klubu "Budućnost Voli", Šuškavčević je istakla da su očekivanja od predstojeće sezone velika.

- Pripremili smo se da dovedemo mlade crnogorske igrače, perspektivne dječake koji budućnost vezuju za naš klub. Novi trener daje potpuno novi pristup i dinamiku. U prethodnom periodu nismo imali sreće sa kontinuitetom kada su u pitanju treneri. Posljednji iz zdravstvenih razloga nije mogao da ostane kod nas. U novu sezonu ulazimo s novom energijom, mladim igračima i novim trenerom, i nadamo se da će ona biti obilježena uspjesima - poručila je marketing menadžerka "Volija".

Super Voli“ u Siti kvartu u Podgorici je povodom 22. rođendana obezbijedio popust od 20 odsto na sve račune. U sklopu tog objekta nedavno je otvoren restoran „Bar 49“ na kojem je radio tim arhitekata iz Milana. Iz „Volija“ pozivaju svoje potošače da posjete restoran i uživaju u njegovom ambijentu.

1007volirestoranbar

Foto: D. Mijatović

Portal Analitika