Abiznis

Ponovo otvoren Nobu restoran

Nobu restoran se vratio po drugi put u Crnu Goru. I ove godine u pratnerstvu sa Adriatic Propertisom, ali u novom ambijentu i na novoj lokaciji sa pogledom na ostrvo Sveti Stefan.
Ponovo otvoren Nobu restoran
Portal AnalitikaIzvor

Kako inače karakteriše kuhinju šefa Nobu Matsuhise restoran će služiti svjetske priznate ukuse kombinacije Peruanske i Japanske kuhinje. Gosti će uživati u specijalitetima sa Nobu potpisom kao što su „Yellowtail jalapeno“, „Black Cod Miso“, novom stilu sašimija i  sušiju svjetske klase. Sem toga mnoga jela biće inspirisana sastojcima crnogorske kuhinje.

U ponudi ce se naći i specijalni Nobu kokteli koji kao i Nobu sake koji se kao takav proizvodi isključivo za Nobu restorane.

mi

Prošle godine restoran se nalazio na jednom od najljepših crnogorskih vidikovaca Kraljičina stolica, dok se novi restoran nalazi preko puta ostrva Sveti Stefani.

U partnerstvu sa Adritatic Propertiesom, biće sezonski otvaran i narednih godina  na ovom mjestu.

Restoran je dizajnirao PCH studio i dizajn odiše jednostavnošću, luksuzom, sa jednostavnim linijama, prirodnim materijalima elegantnom i modernom estetikom.

Ovaj divni prostor ima veliku terasu sa prelijepim pogledom na ostrvo Sveti Stefan i more dok unutrašnji dio restorana  ima bolji pogled na suši sto i rad suši šefa kao i veliki bar za kojim će gosti uživati u sjajnim Nobu koktelima.

Restoranom će rukovoditi Internacionalni projekt direktor Steven Lam i generalni menadžer Ai Sunaga. Izvrsni šef kuhinje Nolan Kline iz Nobu Las Vegasa i glavni suši šef je Tatsuo Takebayashi iz Nobu Kuala Lumpur će zajedno sa Nobu veteranima iz cijelog svijeta, ali i 35 sezonskih radnika iz Crne Gore osigurati savršeno Nobu iskustvo za sve posjetioce.

Restoran je sada otvoren i radiće sedam dana nedeljno od 18 do 24 sata.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
* *
10.07.2017. 14:48

Pogled na Sveti Stefan je vrhunski ali zato kad se sa Sv.Stefana gleda na ono brdo , to je ruuuglo. Sve zgrada na zgradu . Uzas blagi

3
0