Fudbal

Jedan od najboljih vezista svijeta na radaru "Rosonera"

Kako prenosi italijanski "Kalčo Merkato" nova uprava Milana ima velike planove i za narednu godinu.
Jedan od najboljih vezista svijeta na radaru "Rosonera"
Portal AnalitikaIzvor

Na "San Siro" je u ovom prijelaznom roku stiglo čak sedam pojačanja, stizali su redom Musaćo, Kesi, R. Rodrigez, Andre Silva, Borini, Čalhanoglu i na kraju Andrea Konti, a očekuju nas još makar dva posla u Milanu do kraja ljeta.

Ipak, sportski direktor Mirabelji i izvršni direktor Fasona razmišljaju i o narednom prijelaznom roku, a kako prenosi "Kalčo Merkato" pozivajući se na španski "AS", zainteresovani su za jednog od najboljih igrača madridskog Reala.

Uprava italijanskog kluba je zainteresovana za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića (31).

Kako je sasvim sigurno nemoguće da ga u ovom prijelaznom roku presele na "San Siro", ideja je da to pokušaju u januaru, kada vjeruju da će imati više šansi.

Naime, oni se uzdaju da bi pojačana konkurencija u veznom redu madridskog Reala mogla da utiče na Modrićevu minutažu. Kazemiro je Zidanov miljenik, Kros je nešto mlađi od hrvatskog internacionalca, a na "Bernabeu" uskoro stiže i zvijezda u usponu španskog fudbala Dani Sebaljos.

Kada na to dodamo i Modrićevog sunarodnika Kovačića, koji je daleko mlađi od svog zemljaka, jasno je da će Modrić imati više poteškoća nego ranije da se izbori za mjesto u startnih 11.

Tu Mirabelji i Fasone vide svoju šansu, pa će u januaru pokušati da privole Modrića da se preseli u redove Milana, u kom bi definitivno imao ključnu ulogu.

Ipak, sve ovo djeluje kao preveliki zalogaj za ambicioznu upravu Milana, no sačekajmo i taj januar, kada će nam sve biti razjašnjeno.

Modrić sa madridskim Realom ima ugovor do 2020. godine.

Sportske.net

Portal Analitika