Politika

Demokrate odgovorile DPS-u: Veće sprdnje od vas, Gorske oči još nijesu vidjele

OO DPS-a Žabljak u svom posljednjem saopštenju nije izdržao. Otkrili su da je okidač njihovih grozničavih saopštenja podrška koju Demokrate uživaju na Žabljaku. Samo, treba da znaju da je ona samo prvog dana iznosila 36,6% i da je ovo tek prvi prsten kampanje Demokrata, navodi se u reagovanju Demokrata.
Demokrate odgovorile DPS-u: Veće sprdnje od vas, Gorske oči još nijesu vidjele
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje prenosimo integralno:

"Podrška koju ćemo tek uživati u gradu pod Durmitorom, biće – da se smrznu. A smrzavaće se, ne samo usljed vremenskih prilika na Žabljaku i ne samo pred zoru, nego u svako doba dana, jer upravo u tom periodu Demokrate rastu na Žabljaku.

Da li je moguće da OO DPS-a na Žabljaku nama opisuje gostoprimstvo durmitorskih domaćina? Oni koji se tih domaćina sjete samo uoči izbornog dana? Nama, koji smo svako crnogorsko domaćinstvo, bez obezbjeđenja i bijesnih automobila, obišli po tri, a neka i više puta za prethodne dvije godine? To da ovdje ljudi rade od zore do zvijezde, mogli ste saznati samo iz naših saopštenja jer smo ih mi obilazili za vrijeme rada i od njih saznali da od svog rada jedva uspijevaju da prehrane svoje porodice.

Vi, naravno, ne znate kako su propali „Šumarsko preduzeće“, „Pilana“, hoteli „Žabljak“ i „Jezera“, jer ste prezauzeti kampanjom Demokrata. Ne sviđaju vam se "petparački flajeri" Demokrata, ali vam se sviđa kada Đukanovićev prijatelj bez uloženih ni pet para postane većinski vlasnik „Ski centra Durmitor“.

Draga gospodo, vjerujte da za ova pitanja postoji širi interes u gradu ispod Durmitora, nego za vaše jeftine doskočice na račun žabljačkog turizma sa kojim vam se je lako sprdati sada kad ste ga upropastili. A veće sprdnje od vas, Gorske oči još nijesu vidjele!"

Portal Analitika