Politika

OO DPS Žabljak Demokratama: Kao turisti ste dobrodošli

Razumljivo je da su se Demokrate brže – bolje organizovale, nakon što je DPS razotkrila njihovu prevarnu kampanju, da obiđu dio žabljačkih domaćinstava, pa je, tvrde, i Aleksa Bečić iskoristio priliku da se na par dana skloni sa podgoričkog vrelog asfalta i rashladi na Žabljaku, navodi se u saopštenju OO DPS Žabljak dostavljenom Portalu Analitika.
OO DPS Žabljak Demokratama: Kao turisti ste dobrodošli
Portal AnalitikaIzvor

- Izletnička tura Demokrata po durmitorskom kraju svakako će doprinijeti porastu broja turista u ljetnjoj sezoni, a doprinijeće i popularizaciji turističkih potencijala. Jer, Demokrate su otkrile da ima sela u okolini Žabljaka. A i kako bi učinili nešto više, kad ne mogu ni da nađu ljude za formiranje lokalnog odbora? Zato ih dovode iz drugih gradova da obilaze žabljačka domaćinstva. Misle da nailaze na otvorena vrata zbog njihovih petparačkih flajera, jer nijesu čuli za gostoprimstvo durmitorskih domaćina.

Koji istina malo gunđaju kad ih isprate, jer im troše dragocjeno vrijeme. Ovdje ljudi rade od zore do zvijezde, posebno u ljetnjim mjesecima. Zato nije čudo što članske karte Demokrata koje pojedinci ne odbijaju iz pristojnosti, ili ih tek vide kad im odu nezvani gosti, završavaju u kontejnerima. Onu Bečićevu brojku o 36, 6% podrške treba ipak uzeti s rezervom. Do izbora je još daleko. Pred zoru se mrzne, što bi rekli u našem kraju.

Džaba vam crvene kravate, flajeri  i frazetine, samozavaravanje i samohvalisanje, Durmitor je ipak za vas poprilično visoko. Kao turisti ste uvijek dobrodošli, naravno. A kako ste dočekani ovdje, shvatićete tek dogodine - zaključuju iz DPS-a.

Portal Analitika