Politika

Medojević: Podržao sam Antona Siništaja 2006, a sada on mene

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević boravio je danas u Tuzima, u posjeti porodici Siništaj, a na poziv domaćina Antona, koji je bio politički prognanik od strane režima Mila Đukanovića 2006. godine u akciji „Orlov let“, saopšteno je iz te stranke koja pripada Demokratskom frontu.
Medojević: Podržao sam Antona Siništaja 2006, a sada on mene
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je na svom Facebook nalogu povodom ovog susreta napisao da je „Siništaj, kojeg je zločinački režim Đukanovića, zajedno sa njegovim ocem i grupom opozicionih Albanaca, zvjerski pretukao i mučio u kazamatima, u akciji „Orlov let“ 2006 godine, dočekao danas u Tuzima i dao mu podršku“.

- Ja sam 2006. godine bio jedini političar u Crnoj Gori koji im je dao podršku i protestovao protiv zvjerskog mučenja u politički montiranom procesu. Cilj akcije „Orlov let“ koja je izvedena jedan dan prije izbora, bio je da se spriječi dobijanje jednog opozicionih mandata u Malesiji i pad režima Đukanovića. To je bio takođe lažni državni udar, koji je režim iskoristio da disciplinuje Albance da podržavaju lopovski DPS i da spriječe gubitak vlasti - izjavio je Medojević.

- Anton Siništaj se sjetio moje podrške kada je on bio predmet političkog progona 2006. godine i danas je on podržao mene. Crna Gora još čeka prvu vlast koja neće progoniti, hapsiti i ubijati ljude samo zbog toga što drugačije misle. Samo hrabro! Samo složno - zaključuje Medojević.

Portal Analitika