Crna hronika

Zagoričani i Soraja Vučelić ponovo na informativnom razgovoru

Članovi samozvanog zagoričkog klana Vidoje Stanišić i Saša Klikovac, sa starletom Sorajom Vučelić i njenom drugaricom Aleksandrom Saškom Korać iz Beograda, privedeni su u četvrtak oko 21 čas na informativni razgovor u zgradu tivatske policije, saznaje Pobjeda.
Zagoričani i Soraja Vučelić ponovo na informativnom razgovoru
Portal AnalitikaIzvor

Zagoričani i njihove prijateljice privedeni su nakon što je tivatskim inspektorima dojavljeno da je BMW X6 nikšićkih tablica, kojim je njih četvoro stiglo u Porto Montenegro, nepropisno parkiran.

Nakon toga inspektorima tivatske policije pristigla je pritužba da su Stanišić, Klikovac, Korać i Vučelić napravili incident jer su pokušali da uđu u jedan od luksuznih bazena u Porto Montenegru.

Prema nezvaničnim informacijama, pokušali su da ignorišu upute obezbjeđenja da napuste lokaciju jer nijesu imali neophodnu rezervaciju. Poslije verbalnog sukoba sa dijelom obezbjeđenja, Stanišić i Klikovac odustali su od nauma i sa prijateljicama se uputili ka jednom od restorana u Tivtu. Odatle su privedeni u zgradu policije na informativni razgovor koji je trajao oko sat, nakon čega su svi pušteni.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika