Društvo

Canović: Sve što je Rakčević iznio je laž, plaćanje parkinga obavezno!

Neistinito je i netačno da je sud proglasio naplatu parkinga nezakonitom, rekao je za Portal Analitika izvršni direktor “Parking servisa”Nusret Canović.
Canović: Sve što je Rakčević iznio je laž, plaćanje parkinga obavezno!
Portal AnalitikaIzvor

Jedini razlog zbog kojeg je podgorički Sud za prekršaje oslobodio odbornika u Skupštini Glavnog grada i potpredsjednika podgoričkog odbora Građanskog pokreta GP URA Luku Rakčevića prekršajnog naloga koji mu je izdala Komunalna policija je taj što se na ročištu nije pojavio komunalni policajac, tvrdi Canović.

„Komunalni policajac koji je izdao prekršajne naloge nije se pojavio. Netačno je da se predstavnici Parking servisa nisu pojavili na predmetnom ročištu, jer Parking servis nije stranka u ovom postupku i nema ni pravo ni obavezu da se pojavljuje na ročištima u ovim situacijama“, napomenuo je on.

Canović je dodao da je parking moguće platiti na više načina, ne samo sms porukom.

„Moguće je kupiti parking kartu u objektima Parking servisa, na parkomatima na pojedinim lokacijama u gradu, ali i kupiti mjesečnu kartu“, ističe Canović.

On je apelovao na građane da i dalje plaćaju parking, da ne bi pretrpjeli finansijsku štetu zbog laži političara koji samo žele da dobiju poene kod građana.

I.D.

Portal Analitika