Svijet

Kurc: Migrante vraćati u njihove zemlje

Austrijski ministar spoljnih poslova Sebastijan Kurc rekao je da migrante treba zaustavljati na spoljnim granicama Evropske unije i nakon što dobiju potrebnu njegu vratiti ih u njihove zemlje.
Kurc: Migrante vraćati u njihove zemlje
Portal AnalitikaIzvor

Kurc je naveo Egipat kao uspješan primjer takve prakse i dodao da su je uspješno primijenili i Španija i Australija.

Prema njegovim riječima, dio takvog programa mogla bi da bude i pomoć zemljama porijekla kao i programi naseljavanja koji bi regulisali imigraciju u Evropu.

Kurc je ranije naveo da je moguće da neke od nevladinih organizacija koje spašavaju migrante na moru rade u dogovoru sa krijumčarima. On je juče pozvao na kodeks ponašanja za nevladine organizacije, ali nije iznosio detalje.

N1

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s seber schuld- sami ste krivi
07.07.2017. 12:35

Kako da ih vratite Gospodine Kurcu kad je njihove zemlje razorio fasisticki NATO pakt i Amerika.?Oni nebi ni bjezali da nije tako . Iz kojih zemalja dolaze danas migranti ? Najvise Libija , Sirija i Irak . To su sve bile stabilne zemlje u koje su cak dolazili radnici iz Evrope da rade recimo Libija je zaposljavala veliki broj medicinskog osoblja iz Bugarske i ostalih zemalja . Danas Austrija postavlja vojsku na Breneru da sprijeci prodor Libijaca preko Italije.

1
5
- -
07.07.2017. 13:30

Cetnicka pamet. Eno ti tvoja Rusija razara Siriju i ubija civile. Eno je razorila Ukrajinu, Gruziju i okupirala Moldaviju. Je li to fasisticka zemlja? Eno ista zemlja ubija osobe iz opozicije i novinare. Je li to fasisticka drzava, nesretna pameti mimo civilizovanog svijeta. Vasi rezoni su i stvorili Slobodana Milosevica, Radovana Karadzica, Arkana, Rista, Mandica,... iz iste pameti. Vama je svijet okrenut naopako i crno-bijele boje isto ko vidno polje nekih gustera. Gdje ti idu Srbi kad emigriraju? U Rusiju ili na Zapad? A gdje idu Rusi kad emigriraju? U "fasisticke zemlje"? A sto ti lijepo ne odes u Rusiju i zivis tamo? Licemjeri. Najpametniji ste kad razmisljate pozadinom

4
1