Fudbal

Murinjo sve bacio na Perišića: Osim novca nudi i beka plaćenog 20 miliona

Očajnička želja Mančester Junajteda da dovede najboljeg igrača Intera ogleda se i u najnovijoj ponudi Neroazurima.
Murinjo sve bacio na Perišića: Osim novca nudi i beka plaćenog 20 miliona
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je Inter odbio 45 miliona eura za sjajnog krilnog napadača, Žoze Murinjo je dodao Matea Darmijana (27), polivalentnog italijanskog beka koji je prije svega desni bek, ali može da igra sve četiri pozicije u zadnjem redu.

Inter je ponudu koja je podrazumijevala samo keš odbio uz poruku da Perišić može da ide samo za 55 miliona eura i ni centa manje. Ali odbrana palog italijanskog velikana je loša, a Darmijan, oko kojeg Inter oblijeće već mjesecima, takođe želi da se vrati u Italiju kako bi stalnim igranjem izborio mjesto u reprezentaciji za SP idućeg ljeta.

Van Gal ga je prije dvije godine doveo iz Torina za 20 miliona eura, a Darmijan je sjajno počeo u Junajtedu i prvu sezonu bio standardan. Ali kod Murinja je ispao iz prve ekipe i prošle sezone je od čak 64 utakmice Junajteda, odigrao manje od pola (29), a trener ga je vratio u prvu ekipu pred kraj sezone, tek kada su mu povrede poharale odbranu.

Murinjo je bio zadovoljan onim što je Darmijan tada pokazao, ali mu je prije skorašnjeg početka sezone rekao da nije prvotimac, već igrač koji "pojačava konkurenciju", dok bi u Interu imao zajamčeno mjesto.

Čeka se odgovor kluba koji bi ovim poslom bio bogatiji za 45 miliona eura i beka, ali i ostao bez Ivana Perišića.

Portal Analitika