Abiznis

Žarku Raduloviću nagrada za životno djelo (FOTO)

Suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars i predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović dobitnik je nagrade za životno djelo u turizmu, odlučila je na ceremoniji u Sarajevu Nezavisna evropska agencija za izbor i promociju najuspješnijih biznismena za jugoistočnu i srednju Evropu, koja je 36. put nagrađivala najbolje u biznisu, saopšteno je iz Montenegro starsa.
Žarku Raduloviću nagrada za životno djelo (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

- Radulović je nagrađen u konkurenciji 1,8 hiljada menadžera iz 20 država Evrope -kaže se u saopštenju.

0707radulovicnagradaHotel Splendid, čiji je Radulović suvlasnik, dobitnik je priznanja za ,,Naj hotel u jugoistočnoj i srednjoj Evropi 2017“. Generalni direktor Nezavisne evropske agencije Pane Škrbić je naveo da je Radulović izabran jednoglasno.

- Njegove rezultate najuspješniji lideri Evrope u biznisu godinama unazad vrednuju kao najbolje u regionu, a ove godine u nikad jačoj konkurenciji, žiri mu je dodijelio nagradu za životno djelo - ne u skladu sa godinama, već sa rezultatima kojima je promovisao uspješan i održiv biznis u regionu - rekao je Škrbić.

0707radulovicnagrada2Raduloviću je ovo treće priznanje Asocijacije evropskih mendažera. Prvo je dobio 2008, kao naj menadžer u regionu; a 2013. je proglašen za menadžera decenije.

Sva tri puta nagrade posebno dobija i hotel Splendid.

0707radulovicnagrada4
Portal Analitika