Crna hronika

U Borovića pucano iz snajperske puške

Četrdestogodišnji Baranin Dejan Borović, koji je prema evidenciji bezbjednosnih službi blizak klanu pokojnog Luke Đurovića, ranjen je u ruku juče oko 11.45 u centru Bara u Ulici Vladimira Rolovića. Boroviću je pomoć ukazana u barskoj bolnici i nije životno ugrožen.
U Borovića pucano iz snajperske puške
Portal AnalitikaIzvor

Direktor barske bolnice doktor Dragan Tomanović kazao je za Pobjedu da Borović ima prostrijelnu ranu podlaktice i da je zadržan na odjeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Baru.

Policija do zaključenja broja našeg lista nije uspjela da dođe do imena osumnjičenog koji je usred dana iz snajpera pucao u Borovića, ali, prema našim saznanjima, postoje tragovi, koji mogu pomoći u rasvjetljavanju napada.

Prema Pobjedinim pouzdanim informacijama, Borović je u vrijeme napada bio sa Jovanom Đurovićem – bratom Luke Đurovića, na terasi lokala „La Esquina“.

Istraga ukazuje da je u napadu na Baranina učestvovalo više osoba a, u prilog toj činjenici, ide podatak da je potencijalni egzekutor ispalio hitac iz automobila u pokretu, što ukazuje da je imao pomagače. Istražitelji su nakon nepun sat u mjestu Markovići na lokalnom putu Bar – Sutomore - Virpazar pronašli zapaljeni „golf 5“ u kojem je bio i snajper. Automobil i tablice su, prema saznanjima našeg lista, ukradeni u jednoj zemlji iz okruženja.

Svi tragovi biće upućeni Forenzičkom centru u Danilovgradu na vještačenje.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika